greatcig.blogg.se

Greatcig.se är en e-handelsplats för elektroniska cigaretter, e-juicer och andra tillbehör av hög kvalitet för dem som vill sluta med tobaksrökning.

Extra jobb hos oss

Publicerad 2014-05-05 12:57:00 i Allmänt,

Greatcig Sverige AB växer snabbt och vi söker flera nya medarbetare.

Greatcig Sverige AB startade verksamheten 2014 och bedriver försäljning av elektroniska cigaretter,  e-juicer och andra tillbehör till alla rökare som vill fortsätta att röka, men med mindre risk för sin hälsa. Vi säljer noga utvalda och väl beprövade produkter med hög kvalitet från välkända leverantörer. Vi säljer våra produkter dels till detaljhandeln genom egna medarbetare och dels genom webbshoppen greatcig.se  till både privatpersoner och återförsäljare.          

Marknadsförare

Vi söker ett antal personer runt om i landet som brinner för att hjälpa tobaksrökare att minska eller helt sluta med tobaksrökning och istället använda de betydligt mindre hälsofarliga och mycket billigare e-cigaretterna. Tess, på bilden till höger, är en av våra Marknadsförare. Jobbet som Marknadsförare är på deltid och är tänkt som ett extra-jobb vid sidan av studier eller annat arbete. För mer information och intresseanmälan skriv till [email protected].

Följ oss gärna på facebook ! Greatcig.se 

Kommentarer

Postat av: KassandraPalma

Publicerad 2014-05-06 00:58:35

vad roligt!

Svar: Ja visst ! :-) Om du är intresserad så titta in på vår hemsida www.greatcig.se och skriv sedan några rader om dig själv till [email protected]
Greatcig.se

Postat av: Annster

Publicerad 2014-05-06 01:50:16

Minst sagt! :)

Vad innebär tjänsten som marknadsförare?

Svar: Titta gärna in på vår hemsida www.greatcig.se och kolla "Jobba hos oss". Där står lite mera. Om du tycker det är intressant att hjälpa tobaksrökare till ett bättre och billigare alternativ och samtidigt tjäna pengar så skriv några rader till [email protected] så kan vi diskutera detaljerna. :-)
Greatcig.se

Postat av: Ida Lindborg ♡

Publicerad 2014-05-06 09:49:21

Vad kul!

Sv: Tack så mycket!! :D

Postat av: OLIVIA

Publicerad 2014-05-06 16:37:43

sv: tusen tack,de borde du :D
kram♡

Svar: Tack ! :-)
Greatcig.se

Postat av: Nathalie Tegelstam

Publicerad 2014-05-06 17:36:03

- jaa verkligen :)
Ha en fin kväll, kramar!

Svar: Du med ! :-)
Greatcig.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikael på Greatcig.se

Greatcig.se är en webbshop för elektroniska cigaretter, e-juicer och andra tillbehör av hög kvalitet för alla som vill minska eller sluta med tobaksrökning.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela